Toast mit Ei

Toast with fried egg

Toast mit Spiegelei und etwas Gemüse ist ein einfaches und leckeres Frühstücks- oder Brunchgericht. Das knusprige Toastbrot bildet die Basis, auf der ein perfekt gebratenes Spiegelei platziert wird. Mit etwas frischem Gemüse garniert, erhältst du eine ausgewogene und köstliche Mahlzeit.

portions

1

That's about how long it takes to prepare

10 Minuten

toast
Vegetables of your choice zB Tomatoes, Avocado, Arugula

Zubereitung:

 

    Toast the toast: Toast the slices of toast in a toaster oven or on a toaster grill until golden and crispy. Prepare the vegetables: Wash and chop the vegetables to taste. For example, you can slice tomatoes, thinly slice an avocado, or pluck off some arugula leaves. Fry fried eggs: Heat some olive oil in a pan. Crack the eggs one at a time into the pan and fry over medium heat. For a perfect fried egg, you can cover the pan with a lid and fry the egg to the desired doneness. Cook for a shorter time for a more runny yolk, longer for a firmer yolk.Toast: Place the toasted slices of toast on a plate. Spread the fried fried egg on a slice of toast. Garnish the fried egg with the prepared vegetables. Season with salt and pepper to taste.Serving: Place the second slice of toast on top and press down lightly. You can cut the toast diagonally in half to get two triangles. Serve hot and enjoy!

Tipp: Du kannst deinen Toast mit Spiegelei und Gemüse nach Belieben mit zusätzlichen Gewürzen wie Paprikapulver, Chiliflocken oder frischen Kräutern verfeinern.




We wish a good appetite


Back to overview
Share by: